image

Webshops der sælger

image
image

En investering der giver igen!

Hos ANS Digital har du muligheden for at få lavet en unik webshop til din virksomhed. Som vi gør med alle vores løsninger, stræber vi for at tilfredsstille dig og give dig et 100% tilfredshedsgaranti.

Vores løsning til en webshop er billigt, og prisen starter kun fra 10.000 kr eks. moms. For den pris får du en professionel webshop lavet enten gennem Shopify eller WordPress. Da der er markant mange webshops på markedet, så er det vigtigt at din webshop har et unikt design før den kan konvertere salg. Igennem os vil du få en webshop der er konverteringsdygtig og flot, således at din investering kan betale sig

For at gøre det endnu nemmere for dig, sætter vi dig også op med adskillige lagerhotel, som vi har et samarbejde med. Lagerhotellet automatiserer hele processen ved dit webshop, hvor du bl.a. ikke behøver at stå for fragt eller opbevaring af dine produkter. Eneste du skal stå for er markedsføringen af produkterne, medmindre du ønsker det sker igennem os!

Professionel Webshop

Fra 10.000,-Eks. moms

Indhold

  • Konverteringsdygtig webshop der slår konkurrenterne
  • SEO optimering
  • Professionel Design

Leveringstid

Ligesom med priserne, så kan leveringstiden også variere meget. Som oftest tager det alt fra 15 til 45 dage at skabe en webshop for din virksomhed. Dette er alt afhængigt af hvor mange produkter du ønsker på din webshop, og hvor hurtigt du er til at besvare vores spørgsmål angående webshoppen. Hvis opgaven haster, så tag kontakt til os, for så finder vi nok en løsning til dig.

Arbejdsprocessen

Hvordan vi skaber din webshop

image
Process

Kontaktfasen

Vi etablerer kontakten til hinanden. Her afdækker vi dine behov for din webshop, og stiller en masse relevante spørgsmål om din virksomhed.

Process

Analysefasen

Efter at have afdækket dine behov, går vores team igang med analysefasen. Vi begynder her at finde ud af, hvad der er mest fordelagtigt for din virksomhed, og hvordan webshoppen skal se ud. Vi vil her sende dig nogle skabeloner på hvordan din webshop kan se ud.

image
image
Process

Udviklingsfasen

Efter du er tilfreds med vores designskabeloner, går vi igang med at udarbejde webshoppen. Vi skræddersyer et webshop til dine behov, men også en webshop der konverterer bedst! Under denne fase vil webshoppen formentlig bliver udarbejdet på Shopify eller WordPress, alt efter hvad vi mener er bedst for din virksomhed.

Process

Lanceringsfasen

Vi begynder her at lancere din webshop. Her vil vores team oftest søgemaskineoptimere din webshop, samt vil vi konsultere dig om hvad du bør gøre herfra. Dette kan gælde alt fra markedsføring og meget andet!

image