image
image

Ahmed Sajjad

Stifter og indehaver

Et pålideligt samarbejde med transparente løsninger

Sammen med mit team har vi flere års erfaring indenfor webudvikling og digital markedsføring. Vi har kun til formål om at skabe succesfulde samarbejdsaftaler, hvorfor vi også gør os umage i at vælge de rette samarbejdspartnere.

ANS Digital er et bureau der ikke tager imod for mange opgaver, hvis det hæmmer kvaliteten på vores arbejde. Vi tager kun imod opgaver der giver mening, og noget vi ved kan levere resultater.

image

Vores værdier

Ærlighed

Ærlighed er en stor værdi hos ANS Digital, da vi ikke ønsker at udbyde noget, vi ikke selv vil være kunder af!

Gennemsigtighed

Hele arbejdsprocessen hos os er præget af gennemsigtighed. Vi holder dig opdateret om det arbejde vi laver for dig, så du altid er 100% tilfreds!

Præstation

Ikke mindst er vi stolte af at præstere! Vi accepterer kun opgaver, som vi ved gør bedre end gennemsnittet!

Skriv til os

Lad os snakke om din virksomhed

Vi tager imod alle slags henvendelser! Hvad end det er spørgsmål om priserne eller ydelserne. Alt er velkommen! 

Du kan ringe, sende en mail eller udfylde kontakformularen.

Vores arbejdsproces

Vi etablerer kontakten til hinanden, hvor vi afdækker dine behov og præsenterer en løsning.

Vi analyserer din virksomhed, og hvordan vi bedst kan udarbejde en løsning for dig. Her sparrer vi omkring hvor det er bedst giver mening for din virksomhed at investere sine penge.

Efter vi begge er tilfredse med en løsning til din virksomhed, begynder vi med udviklingsfasen. Her orienterer vi dig løbende om vores arbejde for din virksomhed, og begynder at udvikle en løsning for dig.

Vi sikrer at din hjemmeside, webshop eller logo er klar til at blive set! Under denne fase vil vi konsultere dig om hvordan din hjemmeside kan blive set af de rette kunder. Samtidig udfører vi de sidste detaljer på din løsning, hvor vi f.eks. hjælper med din synlighed på Google.