Professionel hjemmeside

Fra 4.999 KR

(Vi leverer max 7 undersider inden for 14 dage)

En hjemmeside der løfter din virksomhed

Styrk din virksomhed med en hjemmeside, der er skræddersyet efter dine behov.

Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis hjemmesideudkast! Så er du sikker på at få et flot design.

Vores Referencer

Hvorfor skal din virksomhed have en hjemmeside?

Flere henvendelser

En hjemmeside er essentiel for at få flere henvendelser til din virksomhed. Her er det især vigtigt, at din hjemmeside ikke blot er et online visitkort, men noget der er skabt til at konvertere kunder.

Skab synlighed

Med en hjemmeside er det let tilgængeligt for alle, at læse om din virksomheder. Herunder har alle muligheden for at 'google' frem til din virksomhed, når du laver en hjemmeside hos os.

Skab troværdighed

For en virksomhed skal fremstå mere troværdigt og professionelt, så er det altid at have en hjemmeside. Langt de fleste virksomheder har en hjemmeside, hvor det her gælder sig om at skille sig ud for at slå sine konkurrenter.

Stadig i tvivl? Book et gratis videomøde med os

Book et uforpligtende møde på 45 minutter, hvor vi bl.a. kan give gratis rådgivning vedrørende din virksomheds visuelle identitet og online markedsføring.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor står der "fra" i jeres priser?

Det er svært at give en fast pris på hvor meget en hjemmeside koster, da det afhænger af din budget, ønsker og behov.

Vi kan dog løfte sløret for, at prisen ligger i gennemsnit kun på 6000 kr. for vores hjemmesider

Hvordan foregår betalingen i praksis?

Vi ønsker at vores løsninger har så meget gennemsigtighed som muligt. Derfor betaler du kun det fulde beløb, når du er tilfreds med hjemmesiden.

 

Vi tager derfor kun halvdelen af betalingen, inden vi påbegynder arbejdet. Når du så endelig er 110% tilfreds med hjemmesiden, så er det først der, at vi tager imod den sidste betaling. Vi er altså først tilfredse, når du er tilfreds.

Hvor hurtigt leverer I en hjemmeside?

Leveringstiden på vores løsninger kan variere meget. Det er bl.a. påvirket af dine behov og ønsker. Vi kan dog med sikkerhed sige, at leveringstiden vil tage alt fra 5 til 21 dage. Leveringstiden er især også påvirket af, hvor hurtigt du er til at besvare vores spørgsmål. Inden levering af hjemmeside, vil vi også vise nogle eksemplariske sider, så vi ved hvor dit behov præcist ligger.

Kan jeg selv stå for hosting og domæne?

Du har altid selv muligheden for at stå for hosting og domæne af din side. Såfremt du ønsker, at vi skal gøre det, så koster det blot 100 kr. månedligt