Der findes utallige fornuftige virksomheder, som har fået opsat en hjemmeside til dem selv. Dog er der mange af disse hjemmesider der ender i problemer, da de ikke har nogen til at vedligeholde hjemmesiden. Ønsker man ikke at vedligeholde hjemmesiden selv, så kan det kun betale sig at leje en webmaster. En webmaster er nemlig en, der bestyrer og vedligeholder ens hjemmeside.

Hvorfor skal man bruge en webmaster?

At leje en webmaster kan være en klog investering for din virksomhed. Du sikrer at opretholde kvaliteten af din hjemmeside, og sparer en masse tid på det samtidig! Benytter du os til at vedligeholde din hjemmeside, vil du se en bedre hjemmeside end du gjorde før! Vi vil hastighedsoptimere din side, så det forbedrer brugervenligheden, men samtidig forbedrer det også din hjemmesides synlighed på Google.

Hvor finder man en billig webmaster?

En billig webmaster kan du finde hos os i ANS Digital. Vi er et hold af webdesignere, der elsker at arbejde med hjemmesider. Vi skaber unikke hjemmesider for vores kunder, hvor vi oftest også sørger for at administrere dem. Dette gør vi da vi mener, at en god hjemmeside ikke kan fungere uden en god vedligeholdelse.

Vi beskæftiger os specifikt med WordPress-hjemmesider, og giver dig en billig pris for at vedligeholde din hjemmeside (helt uden binding!).

For 250,- om måneden (inklusiv moms) vedligeholder vi din WordPress-hjemmeside. Her tilbyder vi følgende:

  • Gratis domæne og hosting hos os
  • Opdatering af plugins
  • Daglig backup af din hjemmeside
  • Hastighedsoptimering af din hjemmeside
  • 24/7 overvågning af din hjemmeside
  • Beskyttelse imod hackere og virus
  • Gratis SSL Certifikat

Kan jeg selv vedligeholde min hjemmeside?

Det korte svar er ja. Du har sagtens muligheden for at vedligeholde din hjemmeside, men det kræver at du både lærer det, og bruger din tid på det. Den tid du bruger på det, kan bruges på vigtigere opgaver i din virksomheder, hvorfor det ikke kan betale sig, at selv vedligeholde sin hjemmeside. Samtidig sparer du ikke relativt meget, da vi i ANS Digital tilbyder et af Danmarks billigste priser på WordPress vedligeholdelse.